آقای وزیر شما چه کاره ای؟

تصویر ندارد

آقای وزیر شما در روند اجرایی امور باشگاه پرطرفدارِ استقلال  “چکاره اید” که در جزئی ترین مسائل آنان نیز ورود می کنید
خیلی وقت بود احساس بی فایدگی و بی مصرف بودن می کردم. قبل از نوشتن اولین کتابم، دخترم بدون مقدمه از من پرسید “بابا تو چه کاره ای” و من در آن لحظه، لحظه ای که مورد سوال کودکِ هفت ساله ام واقع شدم، هیچ پاسخ قانع کننده ای نداشتم که به او بدهم.بعدها به خودم گفتم تا وقتی زنده هستم چند بارِ دیگر ممکن است چنین سوالی از من  پرسیده شود و من چند بار دیگر می توانم اَبرویم را بالا بیندازم و بگویم خودم هم نمی دانم!( کافه پیانو)شرایط این روزهای ورزش و اشکالاتی که به مواضع وزیر ورزش در قبال دو باشگاه استقلال و لنگپولیس وارد شده، می تواند وزیر را با این پرسش مهم و اساسی  مواجه کند که آقای وزیر شما در روند اجرایی امور دو باشگاه پرطرفدارِ استقلال و لنگپولیس “چکاره اید” که در جزئی ترین مسائل آنان نیز ورود می کنید.وزیر در پاسخ به این سوال حتما خواهد گفت من رئیس مجمع این دو باشگاه هستم . اما وزیر نباید قبل از آن که مورد سوال دوم واقع شود، از خودش سوال کند به عنوان رئیس مجمع ، چرا باید از سوی استقلالی ها انگِ لنگپولیسی و از طرف لنگپولیسی ها، انگ ِ استقلالی بر پیشانی اش چسبانیده شود. آیا وزیر ورزش نباید از خودش سوال کند به عنوان رئیس مجمع و متولی این دو باشگاه وقتی درباره میزانِ قرارداد مربیان و بازیکنان استقلال نظر می دهم، باید درباره میزانِ دریافتی مربیان و بازیکنان لنگپولیس نیز اعلام موضع کنم تا هم از حساسیت ها کاسته شود و هم عدالت رئیس ورزش، پابرجا باقی بماند!آیا بهتر نبود دکتر گودرزی به جای ایجاد ِاین حساسیت ها، چارچوب های علمی و عملی  ورزش را مشخص کند تا هنگامی که مثل فرزند نویسنده ی کتابِ کافه پیانو مورد سوال قرار گرفت، با صدای بلند بگوید، من همانی هستم که سیستم معیوبِ ورزش را اصلاح، نقل و انتقالات باشگاه ها را سامان، ولنگاری های ورزش را کمتر ، دلالی را ریشه کن و نظامی قانونمند برای مدال آور رقابتهای آسیایی جهانی و المپیک تعریف کرد!
مصطفی فراغت

منصوریان: اسیر هیاهوی نقل و انتقالات نمی‌شویم

تصویر ندارد

سرمربی استقلال نگرانی خاصی بابت فصل نقل و انتقالات ندارد
در شرایطی که برخی هواداران استقلال پس از تحرک لنگپولیس در ۴۸ ساعت گذشته در بازار نقل و انتقالات نگران این هستند که تیمی ضعیف تر از رقیب دیرینه بسته شود علیرضا منصوریان سرمربی استقلال این مساله را رد می کند و می گوید: باشگاه استقلال با بهترین کادر ممکن تمرینات پیش فصل را آغاز خواهد کرد. منصوریان گفت: ما ازابتدای فصل نقل و انتقالات سعی کردیم عاقلانه خرید کنیم و چندان نباید اسیر و درگیر هیاهو و حباب فصل نقل و انتقالات باشیم. ما از ابتدا یارهایی که مدنظر داشتیم به تیم اضافه کردیم و اگرچه وقفه ای در کار ما پیش آمد اما باز هم با قدرت کارمان را پی خواهیم گرفت ضمن اینکه امروز کار جذب دو بازیکن شاخص قاسم حدادی فر و مهدی ترابی آغاز شده که البته این دو بازیکن قرارداد دارند و کارشان باید به صورت باشگاه به باشگاه پیش برود. سرمربی استقلال در پایان حرف هایش هم گفت: من توجه طرفداران استقلال را به یک نکته مهم جلب می کنم و آن هم احترام به داشته هایمان است. ما بازیکنان بسیار خوبی در تیم مان داریم که اگر اعلام کنیم آزاد هستند همه لیگ برای استخدام آنها به تکاپو درخواهند آمد. بنابراین این را هم در ذهن داشته باشید که بازیکنان فعلی هم برای خودشان بمب نقل و انتقالاتی محسوب می شوند و حفظ آنها هم کار بزرگی بوده است. او در پاسخ به این سوالی که آیا امید ابراهیمی در تیم استقلال باقی خواهد ماند یا نه گفت: تلاشمان را می کنیم تا امید در جمع بازیکنان استقلال باقی بماند چراکه او یکی از مهمترین چهره های تیم ما محسوب می شود.

عبداللهی: رحمانی لیاقت پوشیدن پیراهن شماره ۷ را دارد

تصویر ندارد

اعتقادی به بایگانی شدن شماره‌ها ندارم و این مسائل در فوتبال حرفه‌ای نیست
نصرالله عبداللهی در خصوص تغییرات در باشگاه استقلال گفت: من مسافرت هستم و اطلاع دقیقی از آخرین تغییر و تحولات ندارم. احساس می‌کنم آقای افشارزاده در استقلال می‌ماند، ولی احتمال اینکه اعضای هیأت مدیره تغییر کنند، وجود دارد. در نهایت وزارت ورزش در این مورد تصمیم می‌گیرد. وی درباره عملکرد استقلال در فصل نقل و انتقالات و همچنین شایعه جذب احسان حاج‌صفی عنوان کرد: وقتی منصوریان به استقلال آمد لیست بازیکنان مورد نظرش را ارائه داد و برای هر پست سه بازیکن را از اولویت‌های اول تا سوم در نظر گرفت. یادم نمی‌آید که آیا حاج‌صفی در فهرست او قرار داشت یا خیر، ولی به هر حال سرمربی باید بازیکنان موردنظرش را انتخاب کند تا باشگاه هم با نفرات مد نظر منصوریان مذاکرات را انجام دهد. عبداللهی در مورد جدایی چند بازیکن باتجربه استقلال از جمله آرش برهانی و وحید طالب‌لو و لیست مازادی که علیرضا منصوریان ارائه داد، تصریح کرد: به هر حال هر مربی تفکرات خاص خودش را دارد و مختار است که بازیکنان را انتخاب کند. مطمئنا برخی بازیکنان نزد هواداران محبوب هستند و جدایی آنها شاید ناراحت‌کننده به‌نظر برسد. طالب‌لو و برهانی زحمات زیادی برای استقلال کشیدند و امیدوارم موفق باشند. مشاور ویژه سرپرست باشگاه استقلال درمورد اینکه شاید پیراهن شماره هفت فرهاد مجیدی دوباره در استقلال بایگانی شود، گفت: من اعتقادی به بایگانی شدن شماره‌ها ندارم. چند سال قبل هم بعد از اینکه آقای جان‌ملکی فوت کرد این موضوع مطرح شد که پیراهن شماره سه را بایگانی کنند. این مسائل در فوتبال حرفه‌ای نیست و بهتر است یاد بازیکنان قدیمی استقلال را طور دیگری زنده نگه داریم و از آنها تقدیر کنیم. او در مورد اینکه آیا بختیار رحمانی خرید جدید استقلال شایستگی پوشیدن پیراهن شماره هفت این تیم را دارد، اظهار داشت: بختیار از لحاظ فنی بازیکن خوبی است. هرچند من شناخت زیادی از او ندارم، ولی مطمئنا از لحاظ اخلاقی هم بازیکن خوبی است. او لیاقت پوشیدن پیراهن شماره هفت را دارد.

استقلالی هاقرار تجمع مقابل مجلس گذاشتند

تصویر ندارد

گردش ایام، علی مطهری و گودرزی را روبروی هم قرار داده است اما نه دیگر برای انتخاب، بلکه شاید برای استیضاح
تقریبا سه سال می گذرد از آن روزی که در یکی از خیابان های شمال شهر پایتخت،عبدالحمید احمدی،یار دیرین محمود گودرزی آمده بود تا با علی مطهری صحبت کند.موضوع بحث، جلب رضایت نمایندگان مجلس برای دادن رای اعتماد به محمود گودرزی بود. تنها وزارت خانه ای که، مجلس به نامزدهایش رای اعتماد نمی داد. فردای آن روز، دکتر محمود گودرزی، طلسم را شکست و رای اعتماد را گرفت. جلسه روز قبل کار خودش را کرده بود.حالا از آن روز تقریبا سه، سیصد و شصت و پنج روز گذشته است. روزگار، دوباره بازی اش گرفته است. بازهم علی مطهری و محمود گودرزی، مستقیما به هم ربط پیدا کرده اند. اما این بار چرا؟ ماجرا از چه قرار است؟ بله، بازهم پای فوتبال در میان است. پای سرخابی های پایتخت، وسط ماجراست. فصل نقل و انتقالات و رقابت همیشگی استقلال و پرسپولیس، پای وزیر را به وسط ماجرا کشید. استقلالی ها می گویند وزیر پرسپولیسی است و می خواهد آنها و تیمشان را تخریب و تضعیف کند. ابتدا به صفحه اینستاگرام رییس جمهور رفتند و بعد از ناکامی سه باره، این بار به سمت نایب رییس مجلس دهم رفته اند.به کسی که همین چند ماه پیش، رای از سوی خودشان انتخابش کرده اند. حتی وعده کرده اند، بعد از دو بار تجمع جلوی درب وزارتخانه ورزش، این بار به بهارستان بروند و صدای اعتراضشان را به گوش نماینده هایشان برسانند. دوشنبه ساعت 11 صبح.بله. گردش ایام، علی مطهری و گودرزی را روبروی هم قرار داده است اما نه دیگر برای انتخاب، بلکه برای استیضاح.آیا نماینده مردم تهران صدای استقلالی ها را می شنود؟

هیات اتومبیل رانی و موتور سواری هیات ورزشی نمونه هفته بروجرد

تصویر ندارد

هیات اتومبیل رانی و موتور سواری

 هیات ورزشی نمونه هفته بروجرد

فرهاد داودوندی- بروجرد:

هر گاه خواستید در جریان قرار بگیرید که یک هیات ورزشی در راه برگزاری یک مسابقه یا همایش ورزشی موفق عمل کرده است یا نه؟! باید نظر خبرنگاران و عکاسان ورزشی حاضر در صحنه را جویا شوید، زیرا خبرنگاران ورزشی تمامی حوادث ریز و درشت قبل، حین و بعد از مسابقه را با دقت بسیار ویژه زیر نظر دارند.

مدتهاست هیات اتومبیل رانی و موتور سواری بروجرد حضوری فعال در ورزش شهر دارد و در راستای همین فعالیت ها، طی یکی دو ماه اخیر اقدام به برگزاری چندین مسابقه و همایش نموده که اتفاقا با استقبال بسیار خوب علاقمندان نیز مواجه شده است.

  این هیات ورزشی  که تلفیقی از موتور سواران و اتومبیل رانان است از نیروی جوانی و تجربیات دیگر اعضا خود به بهترین نحو استفاده می کند.

جمعه قبل بجز تاخیر در شروع برنامه، همایش از کمیت و کیفیت خوبی برخوردار بود که جا دارد به همین خاطر به این هیات  و کمیته  برگزار کننده نمره خوب تقدیم شود.

اما از همه اینها مهمتر اینکه برگزار کنندگان این همایش ورزشی هماهنگی و همکاری بسیار خوبی با خبرنگاران و عکاسان ورزشی حاضر در صحنه داشتند.

متاسفانه بسیاری از هیات های ورزشی در موقع برگزاری مسابقات شان آنطور که باید و شاید، شان و جایگاه خبرنگاران ورزشی را حفظ نمی کنند و بنوعی سر رشته کار از دستشان در می رود.

اما در برگزاری همایش روز جمعه اتومبیل و موتور سواران بروجرد در تمامی لحظات شاهد رعایت حال خبرنگاران بودیم تا جائیکه برای گرفتن تصاویر بهتر، برخورد بسیار خوب برگزار کنندگان با خبرنگاران را  شاهد بودیم. در واقع باید اعتراف کنیم تجربه و نیروی جوانی برگزار کنندگان نشان داد که همه مسوولین و دست اندرکاران هیات اتومبیل رانی و موتور سواری بروجرد و کمیته برگزار کننده همایش، قواعد بازی را بخوبی بلدند.

به همین خاطر هیات اتومبیل رانی و موتور سواری بروجرد و  کمیته اتومبیل رانی که مسوولیت بیشتر برگزاری همایش خودروهای کلاسیک و اسپرت جمعه مورخ 21/3/95 در بروجرد را بعهده داشتند بعنوان ” هیات نمونه ورزشی ” هفته بروجرد برگزیده می شوند.


۷ گیاهی که نباید ریشه و ساقه آن را بخورید

تصویر ندارد

سیب
زمینی متعلق به خانواده بادنجانیان است که همه آن‌ها حاوی ترکیبات سمی به
نام سولانین هستند. در حقیقت، پادشاه معروف اسکاتلند به نام مکبوث ازشابیزک
یا همان بلادونا( متعلق به همین خانواده) برای کشتن دشمنان دانمارکی
استفاده کرده است. در سیب زمینی، سولانین عمدتا در ساقه و جوانه‌های آن
یافت می‌شود. بنابراین باید قبل از پختن آن، این قسمت‌ها را برش دهید.
سولانین، بیشتر در سیب زمینی‌های سبز دیده می‌شود.
خوردن محصولاتی که از ریشه تا ساقه یک گیاه به دست می‌آید، یک روش عالی
برای کاهش ضایعات است. با این همه، قسمت‌های خوردنی و خوشمزه برخی از
گیاهان همچون برگ‌های چغندر قرمز نادیده گرفته می‌شوند زیرا افراد هرگز به
فکر خوردن آن نمی‌افتند. اما قبل از اینکه بخواهید ریشه، ساقه و دانه‌های
گیاهان را در آشپزخانه خود نگهداری کنید، باید در مورد آن‌ها اطلاعات
مناسبی کسب کنید. برخی از قسمت‌های گیاهان خوردنی نیستند و باید از مصرف آن
اجتناب کنید. در این مقاله قصد داریم ۷ گیاهی را معرفی کنیم که مصرف ریشه
تا ساقه آن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

ساقه و جوانه سیب زمینی:

سیب
زمینی متعلق به خانواده بادنجانیان است که همه آن‌ها حاوی ترکیبات سمی به
نام سولانین هستند. در حقیقت، پادشاه معروف اسکاتلند به نام مکبوث ازشابیزک
یا همان بلادونا( متعلق به همین خانواده) برای کشتن دشمنان دانمارکی
استفاده کرده است……………………………………………….

متن کامل در ادامه مطلب

گوگل یاهو!