

آغاز نهمین سال همکاری فرهاد داودوندی
با روزنامه وزین و مستقل “پیغام بروجرد”
افتخار می کنم که 9 سال است در محضر استاد احمد ترک زبان با روزنامه پیغام بروجرد همکاری می کنم.
در این 9 سال، هزاران مطلب و عکس و خبر و نقد ورزشی را در ستون ثابتی که در اختیارم قرار داده شده، رسانه ای کرده ام.
اما همه اینها یکطرف، از اینکه در محضر انسان آزاده و مستقلی بنام استاد احمد ترک زبان بسیار چیزها آموخته ام بر خود می بالم.
تا کنون حدود 780 شماره از روزنامه پیغام بروجرد چاپ و توزیع شده است.
آنانکه مسوولیت رسانه ای دارند می دانند که برای چاپ هر شماره از یک نشریه مستقل در یک شهر سیصد چهارصد هزار نفری، چه مشکلات ریز و درشتی وجود دارد، حال اینکه شخصی بتواند حدود 800 شماره در طی زمان بیش از 18 سال بدون وقفه نشریه واقعا مستقلی را مدیریت کند به واقع جای قدردانی ویژه از آن شخص فرهنگی را دارد!
به هر حال صمیمانه خوشحالم که سالیان سال است و در حدود 400 شماره از روزنامه پیغام بروجرد در خدمت استاد احمد ترک زبان بوده ام.
با شروع نهمین سال همکاری ام با روزنامه وزین پیغام بروجرد، صمیمانه برای مدیر مسوول محترم روزنامه پیغام بروجرد و تمامی همکارانی که در این سالها با روزنامه پیغام همکاری کرده اند، آرزوی موفقیت روز افزون دارم.