کشف 38کیلوگرم انواع مواد مخدر در بروجرد

به گزارش ایرنا-بروجرد
فرمانده انتظامی شهرستان بروجرد گفت: در سه ماهه نخست سالجاری اعضای چهار باند تهیه و توزیع موادمخدر در این شهرستان دستگیر شدند و بیش از 38کیلوگرم انواع مواد مخدر از آنها کشف و ضبط شد.
سرهنگ علیرضا دلیری روزسه شنبه افزود: در این مدت یک هزارو 655 فروشنده مواد مخدر و معتاد پر خطر در بروجرد دستگیر شدند.وی با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست امسال 152 سارق در بروجرد دستگیر شدند بیان کرد: دراین مدت 494 فقره انواع سرقت کشف شده است.
فرمانده انتظامی بروجرد اظهارکرد: سارقان دستگیر شده در بازجویی های اولیه به سرقت 48 دستگاه خودرو و موتور سیکلت، 203 فقره سرقت لوازم داخل خودرو، 110 فقره سرقت منزل و مغازه و اماکن، 27 فقره کیف قاپی و جیب بری و 106 فقره سرقت متفرقه اعتراف کردند.
سرهنگ علیرضا دلیری اضافه کرد: در این مدت 598 تن با مراجعه به واحد مشاوره کلانتری ها ازخدمات مشاوره ای رایگان بهره مند شده اند که از این میزان 63 درصد به مصالحه و سازش رسیده است.
بروجرد با یک هزار و 606 کیلومترمربع مساحت و بیش از 350 هزارتن جمعیت درشمال لرستان واقع ودومین شهرستان پرجمعیت استان بعد از خرم آباد محسوب می شود.