نماینده بروجرد در مجلس :
دولت لایحه برنامه ششم را برگرداند و در
بعد فرهنگی ان را مورد بازنگری قرار دهد

به گزارش وبلاگ خبری محسن مهربان
به نقل از خبرگزاری شبستان
عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه 17 خرداد و در ادامه بحث اسیبهای اجتماعی در صحن مجلس گفت: در برنامه ششم و در بحث فرهنگ و رتبه بندی برای مقاوم سازی فرهنگ تاکید شده است که فرایند صدور مجوزها بازنگری شود و مقررات منع تولیدات فرهنگی حذف شود.همچنین دولت مکلف شده است وحدت رویه بین مجموعه های فرهنگی ایجاد کند.
گودرزی اظهار کرد: ما به استناد فرمایشات رهبری باید با حمایت از تولیدات فرهنگی مفید حمایت و با تولید فرهنگی مضر مقابله کنیم تمامی این سه بحثی که صورت گرفته است بحث محتواست و به ساختار توجه نشده است لازم است دولت در لایحه برنامه ششم توسعه بازنگری داشته باشد.وی با بیان اینکه در بحث اسیبهای اجتماعی عدم توجه به بنیان خانواده باعث ایجاد مشکلات فراوانی می شود یعنی اگر به بنیان خانواده توجه نشود به همان میزان اسیبهای اجتماعی را داریم.
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس با تاکید بر لزوم بیمه شدن زنان خانه دار گفت: اینکه زن ایرانی با سرافکندگی بگوید شغلی ندارم و خانه دار هستیم درست نیست ایا شغل و منزلتی برای زن بالاتر از خانه داری هست. در کجای فرهنگ اموزش و پرورش ما توجه به فرزند بودن مادر بودن و پدر بودن و یا همسرداری شده است.
گودرزی با اشاره به بحث بیکاری نیز گفت: بیکاری در توجه مستمر و هدایت تسهیلات است اینکه مافیایی بیایند وامهای ده میلیاردی به نام شهرهای کوچک بگیرند و در شهرهای بزرگ سرمایه گذاری کنند قطعا بحث بیکاری حل نمی شود.
گودرزی با اشاره به عدم پرداخت حقوق در شهرداری حوزه انتخابیه خود و نیز به تعطیلی کشانده شدن کارخانجات، افزود: چرا نساجی بروجرد به ثمن بخس به بخش خصوصی واگذار شد؛ نظارت مسئولان کجا بود؟
وی گفت: در بحث بیکاری همین بس که بگوییم بیش از 5 ماه است برخی کارخانجات در بروجرد حقوق دریافت نکرده اند.وی در پایان از عدم توجه به سبک زندگی ایرانی و اسلامی در برنامه ششم توسعه انتقاد کرد.