فرمانده انتظامی بروجرد: اغذیه فروشی ها شئونات ماه مبارک رمضان را رعایت کنند

فرمانده انتظامی بروجرد:
اغذیه فروشی ها شئونات 
ماه مبارک رمضان را رعایت کنند


به گزارش وبلاگ خبری محسن مهربان
به نقل از ایرنا 

سرهنگ علیرضا دلیری روز چهارشنبه با اشاره به وظیفه نظارتی پلیس بر واحدهای صنفی در ماه مبارک رمضان افزود: به منظور برقراری نظم و امنیت و حرمت ماه مبارک رمضان، نحوه فعالیت مراکز پذیرایی از سوی نیروی انتظامی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی بررسی و ساماندهی می شود.وی با بیان اینکه فعالیت واحدهای پذیرایی در ماه مبارک رمضان از اذان صبح تا اذان مغرب محدود شده است، گفت: به منظور رفاه حال مسافران و افرادی که قادر به روزه گرفتن نیستند، واحدهای پذیرایی باید با رعایت شئونات اسلامی و استتار کامل شیشه واحد خود، فعالیت کنند.

فرمانده انتظامی بروجرد افزود: واحدهای پذیرایی نظیر چلوکبابی ها و حلیم و آش می توانند از یک ساعت و نیم قبل از اذان مغرب فعالیت خود را آغاز کنند.وی اظهار کرد: صاحبان واحدهای پذیرایی ملزم به رعایت ضوابط و مقررات تدوین شده توسط اتاق اصناف، اتحادیه های صنفی و نیروی انتظامی هستند.وی افزود: پلیس ضمن پلمپ واحدهای صنفی متخلف، مالکان آنها را با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی می کند.

سرهنگ دلیری گفت: واحدهای پذیرایی بین راهی نیز با استتار شیشه واحد خود قادر به ارائه خدمات به مسافران می باشند.وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی مراتب را به سامانه ۱۱۰ یا نزدیک ترین کلانتری و پاسگاه اطلاع دهند.

فرمانده انتظامی بروجرد اظهار کرد: افرادی که در اماکن عمومی اقدام به روزه خواری کنند با برخورد قاطع پلیس مواجه می شوند.

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه شما

گوگل یاهو!