رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد:
اخراج 200 کارگر نساجی
بروجرد از ابتدای مهرماه صحت ندارد

به گزارش وبلاگ خبری محسن مهربان
به نقل از ایرنا
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد با اشاره به شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر اخراج تعدادی از کارگران نساجی بروجرد گفت: اخراج 200 تن از کارگران این کارخانه از ابتدای مهرماه امسال صحت ندارد.
کامران فرشید روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تلاش مجموعه مدیریت شهرستان بروجرد بازگشت به کار 483 کارگر نساجی است که از ابتدای امسال لغو قرارداد شده اند و تاکنون هیچ بحثی مبنی بر اخراج 200 کارگر دیگر این واحد تولیدی مطرح نبوده است.وی افزود: تلاش بر این است 483 کارگر اخراج شده نساجی طبق اعلام کارخانه ابتدای مهرماه بازگشت به کار شوند.
به گزارش ایرنا چند روزی است که در شبکه های مجازی بحث اخراج 200 کارگر نساجی بروجرد از ابتدای مهرماه مطرح شده که این موضوع باعث نگرانی کارگران مشغول به کار این واحد تولیدی شده است.نساجی بروجرد ابتدای سال جاری به دلیل نبود سرمایه در گردش برای تهیه مواد اولیه 483 تن از کارگران خود را لغو قرارداد کرد.کارخانه نساجی بروجرد در حال حاضر با حدود 500 کارگر به صورت نیمه فعال مشغول کار است.