نیکبخت: پرسپولیس را جدی نگرفته بودیم

علیرضا نیکبخت واحدی در حاشیه تمرین استقلال در مورد بازی بعدی استقلال مقابل ذوب آهن گفت: ذوب آهن تیم بسیار خوبی است و کادر فنی خوبی نیز در اختیار دارد و با توجه به اینکه بازی قبلی‌مان نیز سنگین بود، کار سختی مقابل آن‌ها در پیش خواهیم داشت. در دو بازی قبل امتیازات را به سادگی از دست دادیم و باید در بازی مقابل ذوب آهن جبران مافات شود و با کسب سه امتیاز بازی سعی کنیم از کورس قهرمانی عقب نیفتیم.

به نقل از ایسنا، هافبک استقلال درباره بازی مقابل پرسپولیس گفت: به نظر من داربی متفاوتی از سایر داربی‌های گذشته بود. با خطاهای زیادی که روی ما شد، پرسپولیسی‌ها وقت بازی را گرفتند و مانع ارائه یک بازی زیبا شدند. هافبک‌های پرسپولیس توپ‌های بلندی زدند و تمام فکر و ذکر‌شان این بود که یک سوم تیمی خود را جمع کنند.

وی افزود: فکر نمی‌کردیم پرسپولیس به این صورت جلوی ما بازی کند و معتقدم اگر بازیکنان‌مان بازی را جدی‌تر می‌گرفتند نتیجه بهتری برایمان حاصل می‌شد و به این دلیل که پرسپولیس در چند سال گذشته خوب نتیجه نگرفته است ما این بازی را زیاد جدی نگرفتیم. پرسپولیس در چندین سال نتوانسته در ۵ تیم ابتدایی جدول باشد و بازیکنان استقلال آن جور که باید بازی نکردند و به داربی به شکل یک بازی معمولی نگاه کردند. مطمئنا اگر ما انگیزه بازی با صبا را داشتیم، برنده داربی می‌شدیم.

نیکبخت واحدی ادامه داد: دو تیم ستاره‌های زیادی داشتند و توقع تماشاگران از انجام یک بازی بهتر کاملا بحق بود و در مجموع بازی خوبی از کار درنیامد. در داربی‌های سالیان قبل دو تیم پرسپولیس و استقلال برای قهرمانی می‌جنگیدند اما پرسپولیس در این چند سال نتیجه‌گیری خوبی نداشته است و باید با این طرفداران زیادی که دارد همواره جزو مدعیان باشد ولی مطمئنا با آمدن علی دایی، شرایط‌شان روز به روز بهتر می‌شود و فکر می‌کنم در نیم فصل دوم بازی‌های بهتری را به نمایش بگذارند.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!