ماجدی: با لاوره امروز صحبت می‌کنیم

میرشاد ماجدی در مورد تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران گفت: ما زمانی که در کمیته جوانان حضور داشتیم تمام برنامه‌ریزی‌ها را برای حضور موفق تیم ملی در جام حذفی انجام دادیم. پس از انجام قرعه‌کشی اعلام کردند که صعودمان از گروه بسیار خوشبین هستند و به علی دوستی گفتم با پتانسیلی که در تیم وجود دارد و زحماتی که او با حداقل امکانات می‌کشد و با انگیزه‌ای که بازیکنان دارند میتـوانند به مرحله بعد بروند.

به گزارش فارس ، وی افزود: تمام فکر و ذکر من حضور تیم ملی جوانان در جام جهانی ۲۰۱۵ است که این مسئله باعث یک تغییر نسل در فوتبال ایران می‌شود. ۷۰ تا ۶۰ درصد این تیم نوجوانان می‌تواند به تیم جوانان برود. فدراسیون با یک حمایت خوب و قرار دادن پاداش‌های مناسب می‌تواند کاری کند که این تیم نوجوانان در جام جهانی امارات به ۸ تیم پایانی برسد و آن وقت این بازیکنان یک تیم حرفه‌ای می‌شوند که با تجربه بین‌المللی می‌توانند به مسابقات ۲۰۱۵ نیوزیلند بروند. می‌دانید در جام جهانی جوانان اکثر ایجنت‌های فیفا به مسابقات می‌روند تا نفرات برتر را انتخاب کنند. در چنین شرایطی ما می‌توانیم حداقل ۴-۵ لژیونر داشته باشیم و فوتبال ایران دچار یک تغییر نسل شود. اگر من اکنون در فدراسیون نقشی داشتم پاداش بازیکنان زیر ۱۷ سال را بالا می‌بردم تا با دلگرمی و احساس حمایت از سوی فدراسیون تمام توان خود را برای ادامه مسابقات به کار گیرند.

سرپرست سابق کمیته جوانان در مورد اینکه به نظر می‌رسد تیم ملی زیر ۱۷ سال در امر گلزنی دچار مشکل است، خاطرنشان کرد: احساس من این است که در این شرایط سنی کارهای تاکتیکی تا یک جایی عمل می‌کند و تکنیک و خصوصیات فردی خود بازیکن نیز نقش مؤثری دارد. ما از لحاظ تیمی خوب کار می‌کنیم اما برای زدن گل نیاز به بازیکنی است که بتواند از خلاقیت‌های فردی خود بهره ببرد. ما دو بازیکن خوب در این امر داشتیم اما متاسفانه در روزهای آخر تست ایکس ری این بازیکنان نشان داد که صفحه رشد آنها تکمیل شده و نمی‌توانند تیم ملی را همراهی کنند.

وی در مورد اینکه آیا ایران می‌تواند به مرحله بعد راه یابد، اظهار داشت: خیلی خوشبین هستم و قبل از جام جهانی به این مسئله امید داشتیم.

سرپرست استقلال در مورد اینکه آیا از اتریش شناختی دارد، عنوان کرد: از اتریش شناخت ندارم اما می‌دانیم تیم‌های آلمانی، اتریشی و بلژیکی در بخش پایه خوب عمل می‌کنند و فوتبال را تاکتیکی دنبال می‌کنند. خصوصیت ماشینی آنها در مقابل خصوصیت فردی و ذاتی بازیکنان ما است که این می‌تواند باعث برتری ما شود.

ماجدی در مورد اینکه بازیکنان تیم ملی در هر مسابقه ۵-۶ شوت مؤثر را روانه دروازه حریفان می‌کند خاطرنشان کرد: ما در خط هافبک دو سه بازیکن خوبی داریم سعید عزت‌اللهی با وجود قرار داشتن در سن نوجوانان تجربه بیش از ۲۰ بازی در لیگ برتر را دارد همچنین تیم‌های علی دوستی به خوبی پرس می‌کند و این باعث می‌شود توپ‌های سوم زیادی پشت محوطه جریمه به هافبک‌ها برسد که شرایط شوت زدن را در اختیارشان قرار دهد.

وی در مورد اینکه استقلال بازی مهمی مقابل فولاد خوزستان دارد و نتیجه این دیدار می‌تواند در صدر جدول موثر باشد، یادآور شد: احساس من این است که بازیکنان ما به خوبی متوجه این شدند که چقدر سخت است سه امتیاز را در دو دقیقه پایانی با یک امتیاز عوض کنیم و به همین خاطر مطمئنم مقابل فولاد خوزستان بازی قدرتمندی را انجام خواهند داد.

سرپرست استقلال در پاسخ به این سؤال که از تیم‌هایی که کسر امتیاز شده، مصاحبه‌هایی دیده می‌شود که گفته می‌شود این اتفاق به خاطر کسر امتیاز از استقلال است، عنوان کرد: اگر استقلال نبود خیلی از تیم‌ها حرفی برای گفتن و مصاحبه کردن نداشتند و به همین خاطر همواره در مورد ما صحبت می‌کنند.

ماجدی در مورد وضعیت گوران لاوره خاطرنشان کرد: دیروز با خود این بازیکن صحبت کردیم و امروز نیز با مدیربرنامه‌هایش حرف می‌زنیم تا وضعیت او مشخص شود.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!