فراکسیون ورزش مجلس سه گزینه را برای تصدی وزارت ورزش و جوانان به رییس جمهور منتخب اعلام کرده است.
در حالی که روز یکشنبه هفته آینده دکتر روحانی وزرای پیشنهادی خود را به مجلس معرفی می کند از مجلس خبر می رسد که فراکسیون ورزش سه گزینه را به رییس جمهور منتخب برای تصدی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده که عبارتند از مهدی قدمی،محمد رضا تابش و امیدوار رضایی.
قدمی در زمان ریاست مهرعلیزاده بر سازمان تربیت بدنی معاون ورزشی وی بود.تابش سالهاست که نماینده اصلاح طلب مجلس است و امیدوار رضایی نیز سابقه عضویت در هیئت مدیره استقلال را دارد.
امیدوار رضایی هشت سال به عنوان رئیس و عضو هیات مدیره تیم استقلال فعالیت داشت ، در این مدت تیم استقلال به افتخارات زیادی رسید و بارها قهرمان جام حذفی و لیگ شد و جالب این که حاشیه ها در این تیم به حدداقل رسیده بود ، در ضمن وی نقش پررنگی در انتقال بازیکنان بزرگ به استقلال داشت
وی محبوبیت زیادی در بین بازیکنان و هواداران این تیم دارد و با تیم مسئولان تیم رقیب یعنی پرسپولیس هم ارتباط نزدیکی دارد
این در حالی است که گفته می شود سعید فائقی و مسعود سلطانی فر گزینه های رییس جمهور منتخب برای وزارت ورزش و جوانان هستند.