فتح الله زاده:با عنوان جنگ داخلی می‌خواهند تیم را به هم بزنند

علی فتح‌اله‌زاده، مدیر عامل تیم استقلال، درخصوص حواشی اطراف تیم به اعضای تیم اخطار داده است و خواستار  جمع کردن ماجراهای اتفاق افتاده است.

مدیرعامل تیم فوتبال استقلال، از امیر قلعه‌نوعی حمایت ویژه کرده و از بازیکنان خواسته که شرایط حضور در تیم استقلال را در نظر داشته باشند و براساس شرایط و وضعیت تیم استقلال و بزرگی این تیم، پیش بروند و قوانین مربوط به حضور در این تیم و حفظ آرامش تیمی را رعایت کنند.

از طرفی وی اعلام کرده است که حاشیه‌ سازان مدعی شدند که استقلال وارد یک جنگ داخلی شده است و اعضای این تیم در داخل تیم با مشکل روبرو هستند و نتوانستند این مشکلات را در درون تیم حل و فصل کنند.

شایان ذکر است، مدیریت تیم استقلال خواستار این شده است که بازیکنان با پایان دادن به این مباحث، عامل ایجاد حرف و حدیث در تیم نشوند زیرا برخی علاقه فراوان دارند که استقلال دچار مشکل شود و در لیگ نیز به نتیجه نرسد، همان طور که حضور این تیم را در مرحله نیمه‌نهایی آسیا، هیچ تلقی می‌کنند.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!