حسن‌زاده: فتح‌الله‌زاده قول‌های خوبی به ما داده است/ حضور بانوان استقلال در لیگ برتر

مریم حسن‌زاده  درباره جلسه‌اش با علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل آبی‌پوشان گفت: درباره مشکلات فصل گذشته صحبت کردیم و قرار شد امسال رسیدگی‌ها بهتر شود. فتح‌الله‌زاده قول‌های خوبی به ما داده است. درباره زمین هم قول داد تمرینات‌مان در ورزشگاه آزادی انجام شود. حتی قرار است جشن پیراهن بانوان نیز همراه با مردان گرفته شود.

وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی باشگاه می‌خواهد با بازیکنان تسویه کند، اظهار داشت: قرار شده در این چند روز تسویه کنند. البته درباره هزینه‌های تیم در سال آینده هم صحبت کردیم. پیشنهاد ما ۳۰۰ میلیون تومان بود که فتح‌الله‌زاده کمتر از این مبلغ را پیشنهاد کرده است. سال گذشته درخواست ما ۲۵۰ میلیون بود که ۱۳۰ میلیون تومان آن را قبول کردند.

حسن‌زاده درباره طنین نراقی، بازیکن استقلال که تا اطلاع ثانوی نمی‌تواند قرارداد امضاء کند، تصریح کرد: نراقی بازیکن خوبی است و محرومیتش به فوتبال آسیب می‌زند. وی سال‌ها در تیم ملی بوده اگر می‌خواسته کمک نکند، آن زمان هم نمی‌آمد. وی زحمتش را کشیده و حقش محرومیت نیست. اگر قرار است نراقی محروم شود بازیکنان دیگر هم هستند که باید زودتر از او محروم شوند.

 

به گزارش فارس، طنین نراقی بازیکن تیم ملی به دلیل عدم همکاری با تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا، از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم شده و حق امضای قرارداد با هیچ تیمی را ندارد.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!