تیموریان: برای کسب ستاره سومی می جنگیم / مصدومیتم رو به بهبودی است

هافبک تیم استقلال تهران گفت: مصدومیتم روبه بهبود است و اگر پزشک معالجم اجازه دهد در بازی های آینده به تیم ملحق می شوم.
آندارنیک تیموریان افزود: زیر نظر دکتر امیر حاج قاسم در دو نوبت صبح و عصر تمرینات فنی و بدنسازی خوبی انجام می دهم و مصدومیتم رو به بهبود است.

وی در خصوص بازی اول تیم استقلال مقابل گسترش فولاد تبریز در لیگ برتر گفت: بازی سختی را مقابل تیم گسترش فولاد در شهر تبریز پیش رو داریم. با توجه به تمریناتی که بازیکنان زیر نظر قلعه نویی انجام می دهند و تاکتیک های مورد نظر وی، به پیروزی در این بازی خوش بین هستم.

تیموریان در خصوص نتایج تیم استقلال تهران در لیگ برتر امسال با ترکیب جدید خاطر نشان کرد: اتفاقات فوتبال قابل پیش بینی نیست اما ما همیشه به قهرمانی در لیگ فکر می کنیم. در بلیگ قهرمانان آسیا هم برای کسب ستاره سوم می جنگیم.

وی ادامه داد: معمولاً چهار هفته نخست لیگ فرصتی است تا تیم های شرکت کننده نسبت به یکدیگر شناخت پیدا کنند.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!