تمرین آبی‌پوشان برگزار شد: سرماخورده‌های استقلال خوب شدند/ فیلم بازی سئول و الاهلی رسید

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در ورزشگاه المپیک سئول برگزار شد.

تمرین استقلال از ساعت ۱۶ امروز به وقت کره جنوبی در ورزشگاه المپیک سئول آغاز شد.

در این تمرین همه بازیکنان حضور داشتند و بازیکنان سرماخورده استقلال از جمله جواد نکونام و مهدی رحمتی نیز بهبودی کامل پیدا کردند.

تمرین استقلال در یکی از زمین‌های تمرینی مجاور زمین چمن اصلی ورزشگاه سئول برگزار شد.

در تمرین امروز برنامه‌های تاکتیکی حمله به دروازه و تمرینات دفاعی مرور شد. کادر فنی استقلال و بازیکنان این تیم هر روز ظهر جلسه فنی دارند که در تمرینات عصر نکات فنی مطرح شده در این جلسات در دستور کار قرار می‌گیرد.

با توجه به آنالیز دیدارهای گذشته تیم اف سی سئول، تمرینات استقلال مطابق با الگوی نقاط ضعف و قوت این تیم پایه ریزی می‌شود. ارسال از کناره ها، بازی تحت فشار و شوت به دروازه از دیگر بخش های تمرین آبی پوشان بود. تمرین استقلال بعد از ۹۰ دقیقه پایان یافت.

فیلم بازی اف سی سئول و الاهلی عربستان نیز در اختیار کادر فنی استقلال قرار گرفته تا آخرین بازی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا برای شاگردان قلعه نویی آنالیز شود.

نحوه میزبانی و رفتار کره‌ای‌ها بسیار حرفه‌ای بوده و این موضوع سبب شده استقلالی ها بعد از اردوی پر ماجرا در تایلند، از اینکه روزهای آرامی را در سئول می گذرانند ابراز رضایت کنند.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!