با گفت‌وگوی صمیمانه قلعه‌نویی و نکونام؛ اختلاف‌ها تمام شد

جواد نکونام و امیر قلعه‌نویی بعد از پایان تمرین امروز گفت‌وگویی کوتاه اما صمیمانه داشتند.

                    

خبرگزاری فارس: با گفت‌وگوی صمیمانه قلعه‌نویی و نکونام؛ اختلاف‌ها تمام شد                    

 

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تمرین امروز تیم استقلال در حالی به پایان رسید که سرمربی آبی‌پوشان از جواد نکونام، کاروالیو، سیاوش اکبرپور و تیموریان خواست تا ضربات ایستگاهی بزنند.

قلعه‌نویی نکات لازم را به هافبک برزیلی گوشزد می‌کرد و نحوه ضربه زدن را به این بازیکن یادآوری کرد اما در پایان تمرین امروز اتفاق جالبی افتاد بعد از آنکه سوت پایان تمرین امروز زده شد سرمربی استقلال از نکونام خواست تا نزد وی برود. هافبک شماره 6 استقلال این کار را انجام داد و قلعه‌نویی با او دست داد و برخورد صمیمانه‌ای با این بازیکن داشت.

وی پس از گفت‌وگویی یک دقیقه‌ای از جواد نکونام خواست تا به رختکن برود تا سرما نخورد.

به گزارش خبرگزاری فارس در حالی که طی چند روز گذشته شایعات زیادی مبنی بر اختلاف قلعه‌نویی و نکونام مطرح شد و حتی این دو نفر علیه هم مصاحبه‌هایی را انجامدادند اما ظاهرا سرمربی تیم استقلال و هافبک شماره 6 این تیم صبح روز گذشته در تماس تلفنی با یکدیگر کدورت‌ها را کنار گذاشته و با شایعات پایان دادند.

این در حالی است که برخورد این دو نفر در تمرین امروز کاملا طبیعی به نظر می‌رسید.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!