بائو: اول تسویه، بعد فکر در مورد سال بعد

میثم بائو در پایان تمرین استقلال گفت: باید الشباب را ببریم، البته کار را در امارات تمام کردیم و مطمئنا در مقابل هوادارانمان می‌توانیم نتیجه بگیریم.

به گزارش فارس، وی در مورد اینکه سال بعد هم در استقلال می‌ماند، عنوان کرد: تا موقعی که مثمر ثمر هستم بازی می‌کنم البته باید خیلی از مسائل را بسنجیم و ببینیم شرایط چگونه می‌شود.

بائو در مورد مشکلات مالی گفت: چه چیزی باید بگویم؟ با تمام مشکلات کارمان را انجام دادیم و توانستیم تیم را قهرمان کنیم و به جمع ۱۶ تیم برتر آسیا برویم. خدا را شکر قهرمان شدیم، اگر این اتفاق نمی‌افتاد چه می‌شد. پارسال سه روز پس از نقل و انتقال قراردادم را بستم. اکنون تجربه بیشتری دارم و ابتدا فکر می‌کنم تا تصمیم بهتری را اتخاذ کنم.

وی در مورد اینکه در نیم‌فصل دوم اغلب نیمکت‌نشین بود، خاطرنشان کرد: در نیم‌فصل اول تا زمانی که وضعیت بدنی خوبی داشتم بازی می‌کردم. حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد بازی‌ها را به میدان رفتم اما وقتی مصدوم شدم پس از دو ماه به تیم بازگشتم. در آن موقع استقلال هفته‌های زیادی بود که نمی‌باخت و من اگر جای سرمربی بودم ترکیب تیم را عوض نمی‌کردم. البته در ۳-۴ بازی به میدان رفتم که خاطره خوبی بود.

بائو در مورد اینکه آیا در بازی با الشباب به میدان می‌رود، عنوان کرد: به هر حال بازی آخر است و هر کسی که بازی می‌کند، امیدوارم استقلال موفق شود. برای سال بعد ابتدا باید تسویه کنم و پول ما را بدهد و آنوقت در مورد قرارداد فکر کنم.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!