امیدوارم یک استقلالی مرد سال آسیا شود

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: به عنوان سرپرست استقلال علاقمند هستم این بار یک استقلالی مرد سال فوتبال آسیا شود.


میرشاد ماجدی در ابتدای تمرین امروز (جمعه) استقلال درپاسخ به سوالی مبنی بر نامزد شدن جواد نکونام به عنوان مرد سال فوتبال آسیا، اظهار داشت: انتخاب شدن جواد نکونام به عنوان یکی از بازیکنان ارزنده و کاپیتان تیم ملی کشورمان نمی‌تواند کسی را شوکه کند و نباید فکر کنیم که این انتخاب ناخودآگاه صورت گرفته است.

به نقلاز تسنیم، وی افزود: AFC بازیکنان باتجربه را مدنظر دارد و من به عنوان سرپرست استقلال این بار علاقمند هستم که جواد نکونام مرد سال فوتبال آسیا شود چرا که پیش از این اغلب کسانی که از ایران مرد سال آسیا شدند، همگی از پرسپولیس انتخاب شده بودند. پیش از این خداداد عزیزی، علی دایی، مهدی مهدوی‌کیا و علی کریمی از پرسپولیس مرد سال آسیا شدند و امیدوار هستم این بار این عنوان نصیب یک استقلالی به نام جواد نکونام شود.

سرپرست استقلال در مورد وضعیت این تیم تصریح کرد: ما مصدوم و محروم زیادی داریم. سیاوش اکبرپور، مهدی نظری، احمد جمشیدیان، خسرو حیدری و هاشم بیگ‌زاده مصدوم هستند و قرار است جی لوید ساموئل پس از حل مشکل پاسپورت خود روز یکشنبه آینده به ایران بازگردد.

ماجدی در خصوص دیدار روز سوم آذر استقلال مقابل ملوان انزلی عنوان کرد: ما در حدود 10-12 روز پیش نامه‌ای به سازمان لیگ زدیم که زمان این دیدار تغییر کند چون تعدادی از ملی‌پوشان به همراه تعداد زیاد دیگری از مصدومان در تمرینات حضور ندارند و بیشتر مصدومان ما در کمتر از یک هفته مانده به دیدار با ملوان به ما ملحق می‌شوند. در حال حاضر منتظر پاسخ سازمان لیگ هستیم.

وی درباره بازگشت امیر قلعه‌نویی از کشور اوکراین گفت: به احتمال زیاد قلعه‌نویی فرداشب به تهران بازمی‌گردد.


دیدگاه خود را بنویسید

شما باید وارد شوید برای ارسال دیدگاه

گوگل یاهو!