حشمت مهاجرانی سه شنبه شب با حضور در اردوی استقلال با مدیران،مربیان و بازیکنان این تیم دیدار و گفت و گو کرد.
*پسر و دختر فرهاد مجیدی در تمرین استقلال حضور یافتند.ضمن اینکه فرزاد مجیدی هم در جمع آبی پوشان حضور دارد.
*سرمربی تیم استقلال هدیه ویژه ای برای اعضا تدارکات تیم تهیه کرد.او با حضور در بازار دبی،دو ساک بزرگ آبی رنگ برای اعضا تدارکات تیم استقلال خریداری کرد.
*مدیرعامل استقلال با دروازه بان این تیم بر سر شیرجه زدن خود با هم کری داشتند.البته مدیرعامل استقلال در امارات تمرین نکرد.
*امیر قلعه نوعی در گفت و با الریاضیه درباره بازی مقابل الشباب اظهار داشت:
تلاش می کنیم در این مسابقه به پیروزی برسیم ولی اتفاقات در زمین رخ می دهد و آنجاست که نتیجه معلوم می شود.امیدواریم به هدفمان برسیم.الشباب تیم خطرناکی است.خصوصیتشان این است که توپ را سریع از یک سوم دفاعی خودشان به خط حمله منتقل می کنند.
*جلسه آنالیز بازی الشباب ساعت ۱۳:۳۰ روز چهارشنبه به وقت تهران برگزار می شود.