( قسمت چهل و هفت)
@@@@@@@@@@
کلاهبرداری تحت عنوان
حمایت از نامزدهای انتخاباتی
با توجه به نفوذ تکنولوژی و تاثیرات آنها بر زندگی روزمره انسان و توسعه شبکههای اجتماعی شاهد تغییر سبک و روش زندگی انسانها هستیم. این تغییر شکل به نحوی زندگی انسانها را متحول کرده و سبک جدیدی از فعالیتهای اجتماعی در فضای مجازی را به همراه داشته است.
یکی از تغییراتی که بیش از گذشته به چشم میخورد انجام تبلیغات در فضای مجازی و به خصوص در شبکههای اجتماعی است. تبلیغاتی که اکثراً به منظور کسب درآمد صورت میگیرد. اما گاهی اوقات این تبلیغات به منظور مطرح کردن افراد و یا بر عکس تخریب آنها صورت میگیرد. فعالیتهایی که در مناسبتهای خاص و به صورت گسترده و عمومی افزایش و سمت و سوی متفاوت پیدا میکند. مناسبتهایی مثل انتخابات که افراد مختلف به دنبال مطرح و حمایت کردن کاندیدای مورد نظر خود و در برخی موارد تخریب چهره رقیب انتخاباتی، در فضای مجازی فعالیت میکنند.
برخی از مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این موضوع و ایجاد صفحات جعلی به نام برخی از نامزدهای انتخاباتی و مقامات دولتی به دنبال عملی کردن اهداف مجرمانه خود هستند. اهدافی که با جعل هویت افراد معروف و مطرح اجتماعی امکان پذیر می باشد.
وی افزود: کاربران و هموطنان عزیز باید مراقب فعالیت این افراد باشند و در عضویت یا فعالیت و تبلیغات پیرامون صفحات جعلی نامزدها و مقامات دولتی و حکومتی و چهرههای معروف مورد علاقه خود و کمپینهای انتخاباتی بیشترین مراقبت را داشته باشند تا در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.
افرادی که در فضای مجازی به نام اشخاص حقیقی یا حقوقی مثل نامزدهای انتخاباتی و نمایندگان مجلس و غیره، بدون اطلاع آنها و اخذ مجوزهای مربوطه، سایت یا کانال درست میکنند با طرح شکایت فردی که صفحه به وی منتسب شده مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
هموطنان عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش آموزش مراجعه نمایند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا