چرا از همایش های رسمی استقبال مردمی به عمل نمی آید؟


چرا بر خلاف همایش های رسمی،

 نشست های خود جوش مردمی

با استقبال گرم علاقمندان روبرو می شوند؟


فرهاد داودوندی- بروجرد:

ده ها میلیون تومان هزینه برگزاری یک همایش رسمی در شهر و استان ما می شود، اما دریغ از یک استقبال گرم مردمی از چنین همایش های سرد رسمی!

در مقابل، نشست های کم هزینه و خود جوش مردمی، با استقبال گرم همشهریان مواجه می شود!

دلیل چنین تفاوت فاحشی در چیست؟

نگارنده به واقع به خاطر عدم آگاهی کافی نمی تواند دلیل یا دلایل عدم استقبال مردم از نشست های رسمی را به رشته تحریر در بیاورد، همچنانکه نمی تواند دلیل استقبال زیاد مردم از نشست های غیر رسمی را بیان کند.

 اما ذکر یکی دو مورد می تواند بخوبی منظور نگارنده را برساند:

در یک همایش رسمی که از مدتها قبل تمام سطح شهر به تبلیغ برای برگزاری این همایش اختصاص  می یابد و حتی بنا به گفته برگزار کنندگان، چند ده میلیون تومان برای آن هزینه می گردد، تعداد انگشت شماری از همشهریان حضور پیدا می کنند که آنها هم بلافاصله بعد از مراسم افتتاحیه سالن را ترک می کنند و جالب تر اینکه مدعوین غریبه هم که اجبارا باید در سالن بمانند، بیشتر اوقات مراسم را در حال چرت زدن طی می کنند!

و اما….

اما برای نمونه یک نشست خود جوش با حضور چند قاری قرآن همشهری، بدون اینکه هزینه های چند ده میلیون تومانی  برای تبلیغ یا هزینه برگزاری آن شده باشد، آنچنان با استقبال روبرو می گردد که مسجد محل مراسم، مملو از جمعیت می شود تا جائیکه حتی عکاسان خبری نمی توانند برای گرفتن تصاویر متنوع از آن جلسه، بخاطر ازدحام مردم تغییر مکان داشته باشند.

به هر حال ایکاش از آن میلیونها میلیون تومان هزینه مراسم های رسمی، یک مبلغ ناچیزی هم به مراسم های غیر رسمی در سطح شهر اختصاص پیدا کند که مطمئنا حضور گرم و صمیمی مردم در این مراسم های خود جوش، می تواند در پیشبرد فعالیت های فرهنگی مثمر ثمر باشد!


دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه شما

گوگل یاهو!