نمایشگاه منحصر بفرد آثار
آیت الله شیخ غلامرضا مولانا بروجردی
فقط تا پنج شنبه دایر است
نمایشگاه منحصر بفرد آثار آیت الله شیخ غلامرضا مولانا بروجردی طی چند روز گذشته فقط و فقط و فقط میزبان دو مسوول شهری بوده است!!!
کشورهای رو به رشد دنیا به سمتی پیش رفته اند که برای شناساندن نخبگان خودشان دست به ابتکارات ساده اما جالب توجهی زده و می زنند
برای نمونه اطاق کوچک محل زندگی” جک لندن” نویسنده نامی داستان “سپید دندان” و یا کلبه محقر “ارنست همینگوی” نویسنده ” زنگها برای که به صدا در می آید” و “پیرمرد و دریا” را برای بازدید حتی توریست های خارجی به همان سادگی دوران خودشان حفظ و نگهداری می کنند تا هم برای خود تاریخ بسازند و هم نخبگان خود را به بلند مرتبه ترین جایگاه های جهانی بنشانند.
دانشمند عالی مقام حضرت آیت الله شیخ غلامرضا مولانا به واقع خدمات ارزنده ای به شهر و کشور ما نموده است و افتخار ما بروجردی ها در این است که حلقه های متصل اندیشمندان نسل گذشته و نسل جدید بروجرد توسط بزرگانی به مانند حضرت مولانای بروجردی از هم نگسسته است.
نمایشگاه آثار این دانشمند بزرگ بروجردی به واقع برای تمامی علاقمندان به بروجرد و تاریخ بروجرد گنجینه گرانبهایی است که شاید بعد ها دیگر دیدن این همه دستخط و نت برداری های این چهره فرزانه بروجردی برای هیچکس میسر نشود. نوشته هایی که اگر روزی کتاب بشوند حداقل بین ۵۰ الی ۱۰۰ جلد کتاب دیگر به افتخارات حضرت مولانای بروجردی خواهد افزود.
متاسفانه طی چند روز گذشته هیچ رئیسی در سطح شهر حتی به خودش زحمت نداده از نزدیک شاهد این گنجینه گرانبهای علمی و تاریخی باشد. گنجینه ای که حاصل تلاش بیش از ۶۰ الی ۷۰ سال از عمر پر برکت حضرت آیت الله مولانا بروجردی بوده است.
بیچاره آنانکه تاریخ خود را نشناسند و بزرگان خود را سهوا به دست فراموشی بسپارند، هر چند که جایگاه بزرگان تاریخ علم و ادب بروجرد آنقدر تثبیت شده است که نام نیک شان در گوشه ای از آسمان پر ستاره این شهر برای همیشه تاریخ خواهد درخشید.
در موقع نگارش این مطلب مطلع گردیدم که طی چند روز گذشته فقط دو مسوول از این نمایشگاه دیدن کرده و با حاج حسین فرزند خلف آیت الله شیخ غلامرضا مولانا بروجرد نیز دیدار و گفتگو نموده اند که جا دارد بدون ذکر نام، از این دو مسوول عزیز تشکر ویژه ای داشته باشم ( همیشه گفته ام بین مسوول و رئیس فرق اسای وجود دارد).
به هر حال امیدوارم تا نمایشگاه پایان نیافته علاقمندان علم و ادب بروجرد از نمایشگاه منحصر بفرد آثار آیت الله شیخ غلامرضا مولانا بروجردی دیدار داشته باشند، زیرا بزرگان چنین گفته اند که: شنیدن کی بود مانند دیدن!