معاون عمرانی فرماندار ویژه بروجرد:
دستگاه های خدمات رسان
بروجرد آمادگی لازم را برای
مقابله با بحران های ناشی
از بارندگی را داشته باشند
به گزارش وبلاگ خبری محسن مهربان
به نقل از ایرنا
معاون عمرانی فرماندار ویژه بروجرد گفت: دستگاه های خدمات رسان شهرستان امکانات وتجهیزات لازم را برای مقابله با حوادث وسیلاب های ناشی از فصل بارندگی را آماده کنند.
محمد کیانی روز پنجشنبه در جلسه ستاد بحران بروجرد که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد افزود: بر اساس اطلاعیه سازمان هواشناسی توده هوای ناپایدار از امشب تا هفته آینده همراه با کاهش دما و بارش رگباری و وزش باید منطقه را در بر می گیرد که احتمال ابگرفتگی و یخبندان در جاده ها وجود دارد.وی اضافه کرد: باید از همه امکانات برای جلوگیری از آثار مخرب بحران و کاهش اثرات آن استفاده کرد .
معاون عمرانی فرماندار ویژه بروجرد بیان کرد: شناسایی نقاط بحران خیز سالهای گذشته، جمع آوری اطلاعات و آمار امکانات و آموزش به پرسنل باید در اولویت برنامه های ادارات قرار بگیرد.وی در ادامه بر لایروبی کانال ها وغرس درختان توسط شهرداری تاکید کرد وادامه داد: باید با همکاری ادارات آسیب ها وکاستی ها را به حداقل رسانده تا در موقع بحران شاهد با حجم کمتری از تماس های مردمی روبرو باشیم.
در ادامه بخشدار مرکزی بروجرد گفت: سیلاب های سال های گذشته خسارات زیادی بر روستاها تحمیل کرده و هر سال این حوادث تکرار می شود و بحران مرتفع نمی شود.محمدعلی گودرزی افزود: متاسفانه امکانات اولیه برای برخورد با حوادث وجود نداشته به طوری که در فروردین امسال در اثر بارندگی ها روستای رحیم آباد کاملا در محاصره آب بوده که برای جلوگیری از تکرار این اتفاق باید رودخانه لایروبی و دیواری حایل میان رودخانه و روستا ایجاد شود. در ادامه فرامرز رضایی معاونت خدمات شهری شهرداری بروجرد از انجام ۳۲ مورد لایروبی کانال های آب در بروجرد خبر داد و گفت: هفت دستگاه نمک پاش،۱۲ تیغه برف روب و ۲دستگاه گریدربرای عملیات زمستانی در نظر گرفته شده ونمک به اندازه کافی نیز برای استفاده در روزهای یخبندان تهیه شده است.
بخشدار اشترینان گفت: ۳۰ تا ۳۵ نوع بحران کشور ما را تهدید کرده که در بروجرد سیلاب به عنوان اصلی ترین بحران به شهرآسیب وارد می کند.محسن یعقوبی فر افزود: پل های معابر شهری نامناسب بوده و خودشان عاملی برای آب گرفتگی محسوب می شوند. وی اظهار کرد: پمپهای تخلیه آب در زمان آب گرفتگی از خانه های مسکونی باید تهیه شده زیرا در روستاها در فصل بارندگی علاوه بر ابجاد مشکل در خانه ها، از نظر جاده ها نیز مشکل داشته و با بارش برف مسدود می شوند.وی بیان کرد: کار نمک پاشی و برف روبی جاده های روستایی باید فوری و قبل از بحرانی شدن انجام شده و حسینیهها و مساجد بین راهی و روستایی هم باید برای اسکان مسافران در راه مانده آماده باشند.
همچنبن در این جلسه بر نقش رسانه ها و خبرگزاری ها در فرهنگ سازی و آموزش عمومی به مردم در خصوص مقابله با حوادث تاکید