هیئت خانواده شهدا و ایثارگران مراسم جشن مرگ آریل شارون را برگزار کرد.
بعد از اعلام مرگ آرین شارون وزیرجنگ رژیم صهیونیستی و قاتل صبرا و شتیلا موجی از خوشحالی در میان مسلمانان جهان به راه افتاد و حتی دیدبان حقوق بشر هم طی اطلاعیه ای اعلام کرد که ای کاش قبل از مرگ این قاتل به جنایتهای شارون رسیدگی می شد.
هیئت خانواده شهدا و ایثارگران هم در پی مرگ شارون اقدام به برگزاری مراسم جشن و توزیع شربت و شیرینی در میان شهروندان در میدان انقلاب پایتخت کرد.
استفاده از بنرها و تابلوهایی با عنوان “شارون به درک واصل شد” و “شارون گور به گور شد” و غیره … در نوع خود جالب بود ولی نکته قابل تامل بازخورد شهروندان در برخورد با پوسترها و بنرهای نصب شده در این مراسم بود.
یکی از شهروندان می گفت: این اقدام بسیار جالب است چرا که با توجه به دغدغه های روزمره زندگی اینگونه خبرها در لابلای اخبار اقتصادی و ورزشی پنهان می شود و با برگزاری این برنامه ها خبرهای به این مهمی زودتر منتشر می شود و مردم آگاه می شوند.
شهروند دیگری اظهار داشت: این قاتل و جنایتکارضربه محکمی به شاکله مسلمانان فلسطینی زده و قطعا باید محاکمه می شد. به اعتقاد من اینکه صدا و سیما بعد از مرگ شارون در سکوت بی خبری فرو رفت جای تامل دارد!
یکی از جانبازان جنگ تحمیلی هم عنوان کرد: مرگ شارون قطعا موجب خوشحالی مسلمانان شده ولی این را باید عنوان کرد که مسلمان آروزوی مرگ کسی را نمی کند مگر آنکه آن فرد کافر باشد و دستش به خون مسلمان آلوده شده باشد.
با این حال خون شهدای صبرا و شتیلا هیچ وقت خشک نمی شود و باید گفت که شارون تنها نبوده و قطعا از حمایتهای امریکا برخوردار بوده است.
گردآوری : ایران خاتون
منبع:mehrnews.com