قابل توجه مدیران مزارع تکثیر
و پرورش قزل آلا شهرستان بروجرد
در راستای پیشگیری از بروز
مسمومیت های محیطی و بیماری در مزارع پرورش ماهی سردآبی در برنامه ریزی
سال آتی برای توسعه پیدار توصیه های ذیل را در دستور کار خود قرار دهید
۱- تراکم و رها سازی بر اساس استاندارد های پرورش باشد.
۲-
بمنظور بالا بردن سیستم ایمنی ماهی در مواجهه با بیماری ها از ابتدا ی
تغذیه لاروها استفاده از غذای پروبیوتک (باکتو سل ) در دستور کار قرار
گیرد.
۳- جابجایی هرگونه بچه ماهی با نظارت کامل و تاییدیه بهداشتی دامپزشکی استان باشد.
۴- شستشوی حوضچه های پرورش بصورت هفتگی انجام شود.
۵- حتی المقدور از غذای اکسترودر حاوی پروبیوتک استفاده شود.
۶-مسائل بهداشتی و قرنطینه را در حمل و نقل در مقصد رعایت نمایید.
۷- انبار غذا و نحوه انبارداری استاندارهای لازم را داشته باشد.
۸- بدون هماهنگی و نظارت کارشناسان شیلات جابجایی انجام نگیرد.
۹- رعایت مسائل زیست محیطی و تولید محصول با کیفیت از اهداف اصلی مزارع باشد
۱۰-
بدیهی است کلیه موارد پرورشی مزارع تحت نظر شیلات استان وشهرستان می باشد و
مدیران مزارع موظفند جداول ثبت پرورش را بصورت ماهانه به شیلات گزارش
نمایند.
۱۱-
مشکلات و موارد خاص توسط کارشناس عضو کمیته تخصصی سردآبی استان برای طرح در
کمیته ارائه و پس از بررسی فنی ،راهکارهای رفع مشکلات احتمالی اعلام خواهد
شد.
مهندس غلامحسین اکبری
اداره شیلات شهرستان بروجرد