ایهاب القوسین، سخنگوی دولت حماس و رئیس اسراء درباره وی می گوید: «اسرا همه ویژگیهای سخن گفتن برای مخاطبان غربی را داراست. ما نه زمان و نه ابزار آموزش وی را در اختیار نداریم، اما مطمئن هستیم که وی خود را به طور کامل با این پست حساس مطابقت خواهد داد».

در هر صورت نخستین گامها در این شغل به اسراء المدلل این اجازه را می دهد که پیچیدگی های شغل جدیدش را به خوبی بسنجد. چند روز پیش او به روزنامه الشرق الاوسط از قصد خود برای یادگیری زبان عبری به منظور کار با روزنامه نگاران اسرائیلی گفت. این بیان راز دل موجب شد حماس به سرعت چارچوب بندی برای او تعیین کند و هر گونه تماس با «مطبوعات اسرائیلی» را ممنوع کند. پس از این، وی اعلام کرد: «من با رسانه های اشغالگر که حقیقت را درباره اوضاع غزه تحریف می کنند، همکاری نخواهم داشت».
اسراء المدلل در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود نشان داد که می داند با رقبای سیاسی خود چگونه به زبان تند سخن بگوید. او در پاسخ به پرسشی در مورد فراخوانهای اخیر جهت قیام از سوی فعالان جوان در شبکه اجتماعی فیسبوک با حقیر شمردن آن ها «سخنان آن ها را مبتذل، مبهم و همراه با اشتباهات عربی» دانست. وی در توضیح گفت: «البته می توان به دلایل قانونی، مانند حقوق زنان و یا مبارزه علیه اشغالگری اسرائیل تظاهرات کرد، اما اگر این آشوبگران به خیابان ها بریزند، درگیری به وجود خواهد آمد».
به گفته ایهاب القوسین، انتصاب این زن جوان هیچ ارتباطی با انزوای فزاینده حماس پس از سقوط محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر ندارد. وی گفت «ما فقط میخواهیم تصویری مدرن از جنبش خود را به معرض نمایش بگذاریم که در آن زنان جایگاه مخصوص خود را دارند».
زینب الغمینی، فعال فمینیست فلسطینی که از این مطلب قانع نشده است می گوید: «او به این دلیل انتخاب شده است که به زبان انگلیسی مسلط است ، او هیچ اختیاری در تصمیم گیریهای دولتی نخواهد داشت.
انتصاب او نباید موجب شود که فراموش کنیم در غزه تنها هفت درصد زنان شاغل هستند که دو برابر کمتر از زمانی است که حماس در سال ۲۰۰۷ قدرت را در غزه به دست گرفت»