مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه بروجرد:رونمایی از دستگاه چمن زنی برقی تولید داخل توسط شهرداری اشترینان

مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه بروجرد:
دستگاه چمن زنی برقی تولید داخل
توسط شهرداری اشترینان رونمایی شد
به گزارش وبلاگ خبری محسن مهربان
به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه بروجرد

بهروز شجاعی گفت:در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی ، طی مراسمی از دستگاه چمن زنی برقی ۱۰۰ درصد ایرانی ساخت دستان توانمند مجموعه شهرداری اشترینان رو نمایی شد . این دستگاه نمونه بارز همت و تلاش ایرانی در سال اقدام و عمل و تحقق منویات مقام معظم رهبری با دستان پر تلاش و با همه ظرفیتهای داخلی توسط مجموعه شهرداری اشترینان و با حمایت بی دریغ بخشدار و شهردار اشترینان صورت گرفت .

بنابر این گزارش و طبق گفته مسئولان مربوطه هزینه اتمام این دستگاه یک میلیون و هشتصد هزار تومان بوده است که در مقایسه با نمونه خارجی ساخته شده تا ۵۰ درصد صرفه جویی در هزینه شده است .این دستگاه که با تمام وسایل تولید داخل ساخته شده است به رسم یادبود و توسط شهردار اشترینان به فرمانداری ویژه بروجرد اهداء شد .

در این مراسم ، مقداد صارمی رئیس امور اداری و مالی فرمانداری ، محسن یعقوبی فر بخشدار اشترینان ، نادر گودرزی شهردار اشترینان و جمعی از پرسنل فرمانداری بروجرد حضور داشتند .
به گزارش ایرنا شهردار اشترینان بروجرد گفت: یک دستگاه چمن زنی برقی در راستای حمایت از تولیدات داخلی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اقدام و عمل توسط شهرداری اشترینان بروجرد ساخته و رونمایی شد.
نادر گودرزی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا  افزود: این دستگاه چمن زن نمونه بارز همت و تلاش ایرانی در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است زیرا به جای خرید دستگاه های چمن زن خارجی با هزینه های بالا اقدام به تولید آن در داخل کشور کرده ایم.وی هزینه ساخت این دستگاه چمن زنی برقی را ۱۸ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این دستگاه در مقایسه با نمونه خارجی ۵۰ درصد صرفه جویی در هزینه دارد.

شهردار اشترینان بروجرد افزود: دستگاه چمن زنی برقی با تمام وسایل تولید داخل، ساخته شده و امید است در آینده نزدیک بتوانیم تعداد بیشتری از این دستگاه را تولید و در سطح شهرستان بروجرد استفاده کنیم.وی اظهار کرد: دینام این چمن زن با سه هزار دور در دقیقه سرعت بیشتری نسبت به نمونه خارجی دارد و با توجه به تک فاز بودن برق این دستگاه می توان از آن به راحتی در اماکن مختلف استفاده کرد.

گودرزی افزود: چرخ های دستگاه های چمن زن خارجی پلاستیکی هستند که هنگام جابجایی بر روی آسفالت خراب می شوند ولی نمونه تولیدی شهرداری اشترینان با توجه به فلزی بودن چرخ ها دوام بیشتری دارد.وی گفت: ورق فلزی استفاده شده در این دستگاه نسبت به مشابه خارجی ضخیم تر است ولی با با توجه به طراحی ظریف این موضوع مشهود نیست.

شهردار اشترینان بروجرد افزود: از استان های همجوار برای ساخت این دستگاه سفارش گرفته ایم و آمادگی داریم برای سایر نقاط کشور نیز این دستگاه را بسازیم.وی از حمایت های بخشداری اشترینان در راستای تولید این دستگاه قدردانی کرد و گفت: یک نمونه از این دستگاه به رسم یادبود از سوی شهردار اشترینان به فرمانداری ویژه بروجرد اهداء شد. 

شهر اشترینان با حدود ۶ هزار تن جمعیت از توابع شهرستان بروجرد در استان لرستان می باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه شما

گوگل یاهو!