google calendar یا تقویم گوگل چیست؟

googlecalendar  یا تقویم گوگل چیست؟

قطعاً تابه‌حال در مورد تقویم گوگل یا google calendar مطالبی را شنیده اید و حتی ممکن است از آن استفاده کرده باشید. در نگاه اول، تقویم گوگل از لحاظ ظاهر و رنگ‌بندی به سرویسهای دیگر گوگل یعنی gmail، google reader و google group شباهت دارد. با تقویم گوگل پیگیری رخدادهای مهم زندگی برایتان آسان می‌شود. شما می‌توانید یک رویداد را به تقویم گوگل خودتان اضافه کنید، آن را با دوستان و خانواده‌تان به اشتراک بگذارید و رویدادهای مورد نظرتان را جستجو کنید. سرویس تقویم گوگل، یک اپلیکیشن آنلاین است کهYour browser may not support display of this image. در فرایند برنامه‌ریزی امور و رخدادهای روزانه به کمک افراد آمده و خدماتی در این زمینه به صورت رایگان ارائه می نماید.

جهت مشاهده توضیحات تکمیلی از وبسایت سریع دانلود به ادامه مطلب مراجعه فرمایید…

اما این سرویس با همه جذابیتش برای وارد شدن به زندگی روزانه موانعی پیش رو دارد و سختی های دسترسی مداوم به آن عملاً باعث بی‌انگیزگی نسبت به استفاده دائم از این سرویس مفید می‌شود .البته وجود GPRS و دسترسی از طریق موبایل تا حدی می تواند این مشکل را کمرنگ کند ولی با توجه به هزینه بردار بودن و همچنین نداشتن پوشش کافی، مشکل برجای باقی می ماند. همچنین این سرویس با وجود نقص هایی که دارد، قدرت پاسخ گویی به تمامی نیازهای کاربر در این زمینه را ندارد. برخی از کمبود‌هایی که این سرویس دارد عبارتند از:
* برخوردار نبودن از قابلیت مدیریت وظایف
( Task Managing and To Do list )
* ممکن نبودن مدیریت امور در بستر زمان
* ضعف در سیستم هشدار دهنده جامع جهت یادآوری رخدادها و وظائف روزانه برای کامپیوترهای رومیزی
اینک قصد داریم به توضیح مختصری در خصوص نمای کلی google calendar بپردازیم. .
الف- مشاهده تقویم بر حسب روز،‌ هفته یا ماه: این برگه‌ها به شما اجازه می‌دهند، تقویم را بر حسب روز، هفته یا ماه ببینید. یک برگه هم به نام Agenda وجود دارد که وقایعی را که در روزهای آینده در پیش دارید به شما نشان می‌دهد، شما می‌توانید آن را برای چند روز آینده تنظیم کنید.
ب- جلو یا عقب بردن زمان
ج- در تقویم کوچک سمت چپ می‌توانید روزی را که
می خواهید در تقویمتان مشخص و متمایز باشد، پررنگ کنید.
۱- اضافه کردن سریع رویدادها
۲- اضافه کردن رویدادها با فرم
۳- با کلیک بر روی گزینه setting و انتخاب گزینه import calendar می‌توانید رویدادهای موجود در برنامه‌های دیگر مانند Microsoft outlook و yahoo calendar را به تقویم گوگل اضافه کنید.
گوگل در اقدامی بسیار جالب، تقویم خود را با gmail یکپارچه کرده است. Gmail در حال حاضر ایمیل‌هایی را که به تاریخ رویدادها اشاره دارند، تشخیص می‌دهد و شما با چند کلیک ساده می‌توانید از روی اکانت جی‌میلتان و در هنگام مرور میل‌ها ، رویدادی را به ‌تقویم گوگل اضافه کنید.
۱- نقویم گوگل قسمتی دارد به نام “قسمت مهمان” در اینجا اگر ایمیل دوست و یا آشنایی را اضافه کنید می‌توانید ،
وی را از رویدادی خاص مطلع کنید. مثلاً می توانید ایمیل دوستان فوتبال دوستتان را وارد کنید تا تاریخ بازیهای جام جهانی را با آنها به اشتراک بگذارید.
۲- مهمانان می‌توانند به دعوت شما جواب دهند.
۳- کامنت مهمانان در اینجا به نمایش در می‌آید.
۴- یادآوری کننده وقایع: شما می‌توانید از این قسمت برای یادآوری رخدادهای خیلی مهم استفاده کنید. یادآوری می‌تواند به وسیله میل، پنجره‌های متنی خودبازشونده popup یا sms (البته امکان sms تنها در آمریکا وجود دارد) انجام شود. این قسمت می‌تواند جذابیت زیادی برای همه داشته باشد، دیگر تاریخ تولد فامیل و دوستان و آشنایان یا رویدادهای هنری و ورزشی خاص با استفاده از این ویژگی یادمان نمی‌رود.
۱- شما می‌توانید بیشتر از یک تقویم داشته باشید؛ مثلاً یک تقویم تحصیلی و یک تقویم شخصی.
۲- کاربران تقویم گوگل می‌توانند، تقویمهای خود را به اشتراک بگذارند و آنها را public یا عمومی کنند. در این قسمت شما می‌توانید در این تقویمهای عمومی ثبت‌نام یا Subscribeکنید. مثلا اگر یک تقویم ایرانی حاوی تعطیلیهای رسمی ایجاد شود، می‌توانید در آن ثبت‌نام کنید.
۳- نشان دادن و مخفی کردن رویدادهای مورد نظر در تقویمهای مختلف.
۴- تغییر رنگ تقویمها
۱- تنظیمات اشتراک تقویم : گفتیم که در “تقویم گوگل” می‌شود تقویمها را به اشتراک گذاشت.
۲- مشخص کردن اینکه چه کسی اجازه داشته باشد ، تقویم شما را ببیند.
۳- اشتراک با جهان یا به عبارت دیگر عمومی کردن تقویم: در صورتی که تقویم را عمومی اعلام کنید، هر کاربری می‌تواند تقویم شما را ببیند.
یکی از امکانات جدیدی که گوگل ارائه کرده است اضافه کردن تقویم هجری قمری به سرویسهای محلی خود در خارمیانه بوده است. کاربران برای اضافه کردن تقویم هجری قمری باید پس از ورود به گوگل با نام کاربریشان گزینه Calendar را انتخاب کرده و بر روی Settings کلیک کنند و در زیر زبانه General گزینه Alternate Calendars را انتخاب و در نهایت گزینه تقویم هجری را برگزینند.
از جمله خدمات دیگری که گوگل ارائه داده است، عرضه سرویس تقویم گوگل آفلاین به کاربران عمومی می باشد. کاربران برای این که بتوانند به صورت آفلاین به این سرویس دسترسی داشته باشند به نرم‌افزار Google Gears نیاز دارند. این امکان با کلیک برروی لینک «آفلاین بتا» در بالای سمت راست صفحه تقویم گوگل موجود است و پس از طی روند نصب و همگام‌سازی داده‌ها برای کاربران مهیا می‌شود.سرویس تقویم گوگل در حالت آفلاین به کاربران امکان می‌دهد برنامه‌های موجود و وقایع را مشاهده کنند اما نمی‌توانند آن‌ها را ویرایش کنند.

منبع: این مطلب که در وبسایت سریع دانلود مشاهده فرمودیدبرگرفته از وبسایت پرشین فروم میباشد.


دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه شما

گوگل یاهو!